OM FORRETNINGEN

Seagold ApS er en engros virksomhed med en mindre detail del.

Vi handler med alt inden for fisk, fiskeprodukter og skaldyr.

Selve forretningen har hovedsæde i Ishøj hvor vores team, bestående af 6 medarbejdere, yder sit allerbedste, for at sikre sig at vores lækre fisk kan mætte små og store maver, hvor vores biler bliver pakket og klargjort 4 dage i ugen, klar til at servicere privatkunder i vores salgsvogn, og vores engroskunder i vores kølevarebiler. 

Vi bestræber os altid på at levere de mest friske og smagfulde fisk på markedet. Derfor modtager vi hver uge fisk direkte fra vores leverandør samt de danske fiskeauktioner hjem til vores hovedsæde, hvor de nænsomt bliver forarbejdet og pakket til alt fra den lokale børnehave til det gastronomiske køkken og selvfølgelig til den almene forbruger.

Danskerne har fået øjnene op for vores gennemarbejdede og kontrollerede håndværk, som vi hver dag gør en dyd af at yde. Vi har i dag en salgsvogn ude på vejene 5 dage om ugen, som kører rundt i lokalområdet, så forbrugerne selv har mulighed for at købe frisk, dansk fisk. Ydermere har vi 6 dage om ugen, vores 2 kølevarebiler ude på vejene, som servicerer vores engroskunder i store dele af Jylland, København samt hele Fyn.

Vi får frisk fisk fra en håndfuld skrappe leverandører og samarbejdspartnere rundt om i landet og fra lande som Spanien, Tyrkiet, Italien og Egypten.

Aktivitetsniveauet er meget højt om morgenen. Der skælles, skæres og pakkes, hvilket betyder at dagen for teamet ofte starter kl. 2.30, så vi kan gøre fiskene klar til tiden til afhentning. Det er vigtigt, at kunderne ikke står og venter på varerne fra os.

For os er fremtidsudsigter særdeles vigtige, og vi bestræber os på altid at være et skridt foran, således at vi altid kan præsentere det bedste og mest nytænkende på markedet. For os er glade og tilfredse kunder altafgørende. Vi følger nøje samfundets udvikling, såvel nationalt som globalt. Vi har stort fokus på klimavenlig og bæredygtig emballage, hvorfor vi tilbyder at pakke vores engrosfisk i kasser lavet af genbrugsmaterialer, således at udledning af Co2 minimeres til det laveste. Derudover går vi også ind for bæredygtighed, og i særdeleshed bæredygtighed i verdenshavene. Vi er derfor stærke fortalere for skånsomst fiskeri, som passer på vores havbund og vores andre dyrearter i havene. Eksempler på skånsomt fiskeri kunne være linefiskeri eller tejnefiskeri, hvilket vi benytter os af.

Hvorfor skal du vælge os?

LIDT OM SEAGOLD

Vores mission er at være de bedste inden for klargøring af fisk og den foretrukne leverandør af kvalitetsfisk. Seagold har i dag mere end 20 års erfaring med levering og håndtering af kvalitetsfisk.

Seagold